d
I am Me. In the entire world, there is no one else exactly like me. Everything that comes out of me is authentically mine, because I alone chose it: I own everything about me: my body, my feelings, my mouth, my voice, all my actions, whether they be to others or myself. I own my fantasies, my dreams, my hopes, my fears. Because I own all of me. I am me, and I am Okay.

Wednesday, March 30, 2011

CANTIK ATAU CUN????

assalamualaikum w.b.t...
salam satu malaysia sume.. tadi aku ade terbaca entry d blog tersohor negara BENASHAARI dalam 

Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong !. aku bukan nk bebangga or what la... tapi sebenarnya aku ni jahil sangatla pasal IT ni.. buta IT la katekan.. kang ubah ubah skit, sudaaaah.. lain plak jadinya.. bila suh repair, tah jadi ape2 plak dah.. bila dah senggini rupa dia.. aku akan stay smpai la bila bila.. mane taknya, kang sape nk tolong aku buat-buat bende alah ni.. kang terjojol plak bijik mata aku ni.. adoi.. btw, aku nak gakla join ini segmen.. sekadar suka suka... mengisi masa yang terluang.. samala macam blogger laen jgk.. huhu


SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA !  SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN ! follow saya pn bole.. hehehe.. ;)




Photobucket

1 comment:

cik riffa :) said...

not bad lah blog ni
semmpoii!!!


jom visit and follow kte balikk yaww;DD


http://theeanddead.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

Post a Comment