d
I am Me. In the entire world, there is no one else exactly like me. Everything that comes out of me is authentically mine, because I alone chose it: I own everything about me: my body, my feelings, my mouth, my voice, all my actions, whether they be to others or myself. I own my fantasies, my dreams, my hopes, my fears. Because I own all of me. I am me, and I am Okay.

Wednesday, January 19, 2011

Si Cantik & Si kurang Cantik

haaaa.. hot x title tu?? mcm hot kn?? mmgla hot babe.. kau tgk betape hotnye thy all ni.. ghupe diorg ni, fuhh2.. mcm bidadari trun dr langit!!! uwaaaa.. bl tgk dri sndri... ceh, mcm citer beuty and the beast siot... of kosla aku bkn that beauty.. huwaaaaaa!!!! (nges2 ni)..

hotnye title ni, sejajarla ngn diorg pnye hot ni... 
tgk2 gmba bwh ni.. ni sume gmba amik dr blog2 thy all ni.. nnt, aku nk jd hot cm diorg2 ni.. tp kne tggula aku kwus.. ni bdn dah mcm trela nk jd hot! aku berangan wei.. mcm mat jenin.. xksah lerrr... enuf2. continue continue...

 si cantik muke mcm scha alyahya tu.. suke tgk sume vdeo2 die.. make up ke, lilit tdung smpai nk tcekik ke.. aku suke gler!!! xksh ape org nk kate..aku ttap suke!!!

.. ni jge.. dress up mletop2.. mcm pelakon, n sgla mcm! blog mmg follw abes2.. ske btl org cntik2 n pandai ni..
aku je xcntik n xpndai!! cess~
klau dpt jmpe diorg ni.. aku nk korek abes2 ape rahsia diorg ni.. tu pn klau dpt jmpela kn..


ni lg sorg.. ske btl tgk muke die ni.. comel2 gitu.. pipi mcm ping pong.. rmbut fuh2.. klau kne tiup angin tu.. sure mcm citer industan.. mate sepet, wallawei!! pls ske kt die ni.. pls pls.. aku mmg ske gler!! xpyh sruh pn, mmg aku dah ske.. ske thap gaban pnyelaaaaaaa..... 


ini juga.. cntiknyela hai.. aku xtau mcmn nk describe die ni.. sbb cntik sgt.. klau aku ni lelaki nsem, bdn ketak2,, gagah perkase.. mmg aku ngorat ini gadis.. cun abes!!! haish.. kau mmg cntik.. tu jela yg mmpu terungkap dr jari2 montel ku ini....


actually, k.xha ni satu uni ngn aku dlu.. tp sure die xprasan aku.. hot semalaya die ni.. sume org suke die,
aku mmg suke usha jela.. aku kn ske tgk org cntik2.. klau bole, nk cubit2 pipi die ni.. haish..



aku tak kire.. aku nk jgk interframe muke aku ni.. wlaupn tak cntik mcm the all tu.. tp nk jgk.. wlaupn xcntik, tp manis tu ade.. hahahahaha, (gelak guling smbil mkn roti tuna, *perangai xsnonoh)


bye2 all.. see u next entry!!!

Photobucket

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

kamu pun cantik lah..

Datin Tuu said...

nice one. thanks :) ei, btl cakap zoey tu. u cantik jgk la syg :) keep it up and thanks!

Post a Comment